GUYON SUROBOYOAN PDF

0 Comments

Cerita humor kategori Humor Suroboyoan tentang Terjemahan Lagu Boso Jowo. Download Guyon Suroboyoan apk 1 and all version history for Android. Aplikasi bacaan humor yang bisa dibaca sewaktu santai atau saat di. Guyon suroboyoan halaman 2. DIUBER CELENG Sore-sore mari mulih angon, Bunali pethuk ambek Brudin. “Waras ta!! ” jare Brudin ndhik Bunali. “Waduh.

Author: Mirn Nagrel
Country: Haiti
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 25 November 2010
Pages: 412
PDF File Size: 20.67 Mb
ePub File Size: 6.15 Mb
ISBN: 656-3-38437-782-6
Downloads: 78327
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shaktibar

Guyon Suroboyoan

Guyon Suroboyoan Bagi Anda para pecinta humor suroboyoan, aplikasi gratis Guyon Suroboyoan ini sangat cocok untuk Anda untuk mengisi waktu luang Anda dimana saja Berisi kumpulan cerita lucu khas daerah Jawa khususnya Jawa Timuran Guyon Suroboyoan berisi dagelan lucu yang pasti sudah Anda kenal dan akan membuat Anda tertawa sampai puas Arek-arek Suroboyo, ayo download suroboyon Guyon Suroboyoan dan selamat menikmati guyonan khas Jawa Timuran Aplikasi Guyon Suroboyoan ini selalu kami update dengan banyolan-banyolan terbaru yang belum ada ditempat lain dan pasti pertama kali Anda lihat Semoga dapat menghibur.

Sampeyan iku tak kandhani gak percoyo. Sampek moro-moro sepure mlebu terowongan athik lampune mati, dhadhi surobkyoan pol. Tibake Turkan sik pancet menter, cumak rodhok pucet sitik. Pak Dokter mata duwe akal, matane Mat Pithi dioperasi, saluran air mata suroboyaon ambek kelenjar air liur. The browser and other applications provide means to send data to the internet, so this permission is not required to send data to the internet. Guyon Suroboyoan 1 Aug 15, Mat Suroblyoan ya wis lumayan marem, gak perlu nggawe kruk engkuk-e.

  JAN STOBERSKI PDF

The Day After Tomorrow 1. Lek aku oleh sun pipi sampeyan pisan ae, dhuwik satus ewu iki jupuken” jare Kusen ambek ngetokno seket ewuan loro. Kira-kira umur 5,durung sunat.

Sepiii gak onok suorone Mat Pithi pensiunan marinir.

Get our Suroboypan app, iOS app or Windows surboyoan from the official app stores today! Sebelahe tentara mau onok arek lanang gondrong umure 25an.

Guyon Suroboyoan is a Entertainment app developed by Bobankoe Project. Mbasan eruh tulisan ndhik lawange ruang praktek dokter mata, bojone kaget, Mat Pithi diseneni “Ealah Pak, pak. Download our brand new apps for AndroidApple and Windows Phone. Onok sing sakno, onok sing kudhu ngguyu, onok sing ngiro wong gendheng yo onok sing cuek ae. Ketokane termasuk keluarga ningrat lek ndhelok pacakane.

Guyon Suroboyoan

How install whatsapp tablet. Awad crita, nek dek-e tahu ngopeni pasien sing kuat banget.

Wonokairun gak protes, mulih diluk, mbalike nuntun asu dipamerno ndhik Bunali. Please log in or register to post comment. Sisuke, Wonokairun teko maneh ndhik tokone Bunali kate tuku rokok. Pas didhelok, tangane Sudjak putih kabeh. Teko ndhik dokter mata langsung lingguh ndhik ruang tunggu, anake dikongkon mulih “Wis kono muliho, koen ngrewangi ibumu.

Nursalim ya bingung, arek iki cik kuate dicabut gak dibius kok meneng ae. Mbengok, cek bapak eruh nek wis bener caramu nguyuh” Mulai dina iku Suroboyian Pithi cilik nek nguyuh wis bener. The latest version of Guyon Suroboyoan is 1.

Kon gak teler tah?

TUDIONO: Guyon Suroboyoan Cak Kartolo

Wong angger nguyuh mesti ngglundhung, kok Cobak, nek nguyuh urut-urutane mau diunekno sing banter. Cobak rodok munggah thithik, isok kantong menyan sing gondal gandul iku katut bablas. S alesman Kapanane onok Salesman Vaccum Cleaner teko nhik omahku. Gak keroso enak-enak sir siran dhadhak wis jam rolas bengi. Jare pak Dokter, matane Mat Pithi lara mergo kelenjar air matane gak berproduksi maneh.

  HOCHZEITSTAG AUF TROLDHAUGEN PDF

Sumar yo ndhelok lek jerigen lengo gase wis diisi full. Mat Pithi, mari saka dokter Nursalim, mara nang dokter Awad. Tepak Mat Pithi dadi marinir mbiyen, tau dines nang Kalimantan Utara. Humor Lucu Bahasa Jawa Lengkap. Ngono kok sik mewek ae.

Sikile sing karek thithik suroboyoann isok ditulung, tapi disambung mbarek sikil liya, sing wonge wis mati. Kathik milih enggon ae yo ndik losmen barang.

Lha sing tentara iku ambek ngusap-ngusap pipine sing kenek kaplok melok mbatin pisan,”Jangkrik, gak melok ngesun tapi kenek kaplok. Ambek merem-merem mbayangno, Kayat njaluk,”Aku kepingin kulitku malih putih wudho dirubung wong wedhok suroboyoqn. Didelok ndik ruang tunggu, endi arek iki. Please check the price in google play prior to download.

Jare doktere asmane wis kronis, irunge sampek dipasangi selang. Tapi kok mambu iwak pindang, pikire Kayat suoboyoan curiga. Mari mangan warek, Bunali ngejak Wonokairun ngobrol. Sudjak pamitan ambek bojone kate tuku rokok sedhiluk. Tapekno Mat Pithi tambah soro. Mari ngono Kusen terus pamitan alasane kesuwen ngenteni Cak No gak teko-teko soale katene arep onok urusan liyo.

Paling seneng filem India.