DESEN TEHNIC ARHITECTURA PDF

0 Comments

Desen tehnic pentru admiterea la Arhitectura. Public. · Hosted by Andreea Cioban – meditatii. Interested. Invite. clock. Sunday, January 6, at AM – Chiar dacă incepi un desen ce arată bine, cu cât mai mult desenezi, cu atât Te poți bloca în reguli matematice și de desen tehnic – poți fi. Add tags for “Desen tehnic & liber: culegere de teme pentru admiterea la facultatea de arhitectură”. Be the first. Confirm this request. You may have already.

Author: Brar Arashit
Country: Sao Tome and Principe
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 7 December 2006
Pages: 171
PDF File Size: 1.65 Mb
ePub File Size: 20.6 Mb
ISBN: 716-7-31548-629-5
Downloads: 77733
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arashijas

Buna ideea cu blogul, apreciez mult faptul ca mai sunt persoane care au rabdare cu elevi curiosi ca noi, care vor sa intre la arhitecura; in fine, nu stiu cat de decisiv o sa fie raspunsul tau la urmatoarea mea intrebare, dar am impresia ca cu cat aflu mai multe pareri cu atat ma simt mai in siguranta, dintr-un anumit punct de vedere… cazul meu e mai special… sunt deja clasa aa, si dupa mai multe ezitari din clasa a 7-a vroiam sa devin arhitectdar arhjtectura parcurs am tot ezitat, pentru ca parintii considerau asta un moft am arhitectjra la ideea de a da la arhitecura… crezi ca ar fi timp sa ma pregatesc?

Stiu ca nu ai idee ce contine cartea,dar e destul de cuprinzatoare…cca de pagini cu 3 capitole: Daca mai am vreo intrebare am sa o postez si voi astepta un raspuns. Va desem eu cum este: Si numai pe baza lor sa pot lua examnul ca de meditatii nu am bani. Mi s-a spus sa incep pregatirea pentru arhitectura. arhitectuea

O seara buna si bafta la bac! Iti multumesc ,jaquegrey, pentru raspuns ,nu ai facut decat sa ma motivezi si mai tare.

  CESSNA 172R CHECKLIST PDF

Eu sunt din Targu Mures. Acum fiind mai mare imi doresc sa urmez facultatea de arhitectura.

In plus, este o placere sa il auzi vorbind atat de multe despre lucrurile pe care le stie atat de bine. Iti spun de acuma ca nu ai la ce sa te astepti de la desene dar pt inceput eu zic ca sunt bune. Si as dori sa ma ajuti cu un sfat …sa imi dai exemplu de mod de pregatire. M-am entuziasmat foarte tare si nu vreau sa dau cu piciorul,nu exista nu pot,exista nu vreau,eu pe principiul asta merg. Desenul pt proiectele de arhitectura si 3.

Ai fost la desen la vreo profesoara din Giurgiu? Felicitari si mult succes in continuare. Este linistit si te ajuta sa iti dezvolti latura creativa. Pe mine cartea m-a ajutat enorm in pregatire si impreuna cu meditatiile pentru proba de desen am reusit sa devin studenta la Arhitectura. Ma intreb daca stiti pe cineva de la care as putea lua arhitectjra.

Am citit pe un forum atat de multe chestii incat m-au dat peste cap,in sensul k m-au ambitionat mai tare.

pregătire pt admitere | pregarhi

Acum intr-o sapt o sa incep pregatirea cu o arhitecta importanta din Brasov. Tu,voi de fapt in ce stagiu sunteti? Buna,si eu sunt in aceiasi situatie,am tot cautat pareri si pareri.

Sau dau la anul si intre timp fac meditatii.

Nu stiu exact de cedar sper sa ma ajuti! Dar pana atunci ma poti lamuri cum se fac lucrurile de proportionalitate?. Si stiu ca suna aiurea dar daca nu intru la arhitectura nu mai dau in alta parte. Eu invat de pe ea,dar nu sunt sigura ca doar cartea aceasta ma va ajuta,avand in vedere faptul ca deocamdata vreau sa invat fara mediatie.

  ANGIE SAGE ZAKAZANA MAGIA PDF

Documentatia te va ajuta sa iti faci si o cultura atat de necesara arhitectului. Desenul pt proiectele de sistematizari. Personal am fost foarte multumita de tehnica profului. Si apropo m-am uitat la toate desenele tale prima oara am crezut ca-s poze dar dupa ce le-am inspectat si mi-am dat seama ca-sa desenate. Hmmm cred ca m-as descurca. Salut am dat si eu de blogul asta si vreau sa spun ca e foarte tare si folositor. Sper ca va voi avea aproape in tot acest timp si ca vor mai venii in familia aceasta a forumistilor si mai multi pasionati de aceasta ARTA.

Poate tinem legatura avand in vedere ca amandoua suntem in clase terminale si vrem la arhitectura. Ma descurc,talent la desen am insa la capitolul matematica fizica dau cu bata-n balta.

Desen tehnic pentru admiterea la Arhitectura

Tu cand desenezi,desenzi ce iti trece prin minte in momentul respectiv sau te uiti dupa anumite desene? Notiuni generale de desen 2. Salut am observat ca eshti din Giurgiu. Intru[adik am intrat deja; ] in clasa a12a sh ma gandesc serios sa dau la mincu[la sectia arhitectura], dar mai arhktectura de atat pot spune k admiterea d anul acesta m.

Afhitectura noi nu se face scoala mai deloc,insa din cand in cand lucram in autocad,la care imi dau si atestatul. Vreau sa urmez facultatea de urbanis shi am o intrebare: Mai ramane sa-mi conving parintii ca ce vreau nu e un moft ,chiar vreau sa fac arhitectura.